artiesten

 

Artiesten en orkesten die regelmatig
tijdens ‘pasars’ en events optreden

 
 
Uiteraard kunt u tijdens de ‘pasars’ en aanverwante events altijd volop genieten van de vele diverse optredens van orkesten, (band-)artiesten en dansgroepen die het live entertainment verzorgen. Er worden door ons helaas geen contactgegevens, telefoonnummers en/of e-mailadressen van hen aan derden verstrekt. Indien u eventueel graag met een van hen in contact wenst te komen in verband met een optreden, kunt u dit online aan ons kenbaar maken via het contactformulier, waarna uw gegevens aan desbetreffende artiest(en) doorgegeven zullen worden en zij vervolgens zelf contact met u opnemen.
 

Hieronder een compleet overzicht in fotogallerijen van alle orkesten, (band)artiesten en dansgroepen :

 

Muziekorkesten en bands

De bands/muziekorkesten waarvan een foto hieronder geplaatst is treden momenteel nog steeds op tijdens pasars en events. U kunt via de site met hen in contact komen door het contact formulier in te vullen. Wij sturen uw bericht dan vervolgens door naar hen waarna zij desgewenst contact met u opnemen.

Bandartiesten, duo’s, trio’s en zang groepen

De artiesten waarvan een foto hieronder staat treden momenteel nog steeds op tijdens pasars en events. U kunt via de site met hen in contact komen door het contact formulier in te vullen. Wij sturen uw bericht dan vervolgens door naar hen waarna zij desgewenst contact met u opnemen.

Dansgroepen en danser(es)s(en)

Onderstaande danser(es)s(en) en dansgroepen treden momenteel nog steeds op tijdens pasars en events. U kunt via de site met hen in contact komen door het contact formulier in te vullen. Wij sturen uw bericht dan vervolgens door naar hen waarna zij desgewenst contact met u opnemen.

Klik hier voor het laatste nieuws op onze facebook pagina of wordt lid van onze facebook groep